Skip to content

Het projectteam

Vierseizoenenbadplaats

In het kort.

Het College van B&W van de gemeente Rotterdam heeft op 3 juli 2018 bij monde van de wethouder Stedelijke Ontwikkeling schriftelijk te kennen gegeven ons initiatief zoals getoond in het ambitiedocument te willen ondersteunen. Sinds 2008 is het aantal strandbezoekers aan Hoek van Holland spectaculair gegroeid met een impuls voor de werkgelegenheid in het strandtoerisme als gevolg. De deelgemeente Hoek van Holland in samenwerking met de ondernemers van KSR B.V. is er een kwaliteitsimpuls gegeven aan het strand Badweg-Zeekant met aanliggende winkels en veel nieuwe horeca.

Als lokale ontwikkelaar kent KSR B.V. de belangen van bewoners en ondernemers in Hoek van Holland en is tevens verhuurder van een groot aantal strandpaviljoens en winkels die in het gebied gevestigd zijn. Door de strandondernemers nauw te betrekken bij de planvorming is er zowel draagvlak gecreëerd als een positief toekomstbeeld. Naast de functie als verhuurder en initiatiefnemer fungeert KSR B.V. als bemiddelaar en klankbord voor de vele stakeholders in het gebied.

Het plan

Bijzonder ontwikkeltraject dat zal leiden tot een unieke vierseizoenenbadplaats waar mens, natuur en landschap elkaar in samenhang versterken.

Beach villa’s Hoek van Holland

De herkenbare mentaliteit en vertrouwde handelswijze van KSR heeft in 2016 geresulteerd in realisatie van de Landal Beachvilla’s: luxe strandhuizen op het strand van Hoek van Holland voor de ultieme strand-beleving. Het ontwerp is eigenzinnig in Nederland. Inspiratie voor het ontwerp vormen de strandhuizen in Malibu (Californië). De bijzondere ligging aan zowel de Maas als het strand van Hoek van Holland in combinatie met de mogelijkheid om jaarrond een strandhuis te kunnen huren, maken het project in meerdere opzichten uniek en succesvol. Een logische volgende stap is het verder stimuleren van verblijfs- en dagtoerisme door het creëren van nieuw aanbod en verbetering van het bestaande aanbod.

Hoek van holland aan zee

In samenwerking met:

Samen met diverse stakeholders is er onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van het gebied vanaf de initiatiefase zijn zij allen betrokken geweest. 

Projectontwikkeling

Logo KSR
TopVast[5]

Ontwerp

logo
BINT_Architecten_Logo
Tuin-en-landschap-hvh

Natuurorganisaties

ZHL-logo-png
DuinBouw_logo-klein

Cultureel erfgoed

St. Stelling 33

Overheidspartijen

GemRdam_bloklogo_cmyk
provincie_Zuid-Holland
Logo-HHD-png
Rijkswaterstaat logo
Rijksvastgoedbedrijf logo

Wilt u meer weten over

de badplaats Hoek van Holland, de activiteiten en bezienswaardigheden?

HvH_aan-Zee_beeldmerk1

Hoek van Holland aan zee is een ontwikkeling van:

Hoek van Holland aan zee
is een ontwikkeling van:

2 logos@4x

In samenwerking met:

5 logos@4x
Inschrijven
close slider

    INTERESSE IN HOEK VAN HOLLAND AAN ZEE?

    Wilt u up to date blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf u nu in en we houden u op de hoogte!

    Wilt u het masterplan ontvangen?
    Mail dan uw aanvraag naar info@hoekvanhollandaanzee.nl